Nanokamera suojaa liiketilaa, kiinteistöä, kotia ja vapaa-ajanasuntoa, venettä, autoa, ym. niin sisällä kuin ulkona.

2Katso tästä Nanokamera esite    –    Kytkentä esimerkit

Nanokamera toimii itsenäisesti tavallisella Internet-yhteydellä. Ei kuukausi- tai lisämaksuja!

Nanokameralla voit seurata live-videokuvaa, ja ääntä, missä vain internet-yhteyden avulla PC ja Mac -tietokoneilla, Android, iPhone ja iPad- laitteilla.

Nanokamera lähettää liikkeen havaitessaan hälytysviestin, sekä kuvia sähköpostiisi, ja haluttaessa samalla tallentaa kuvia ja videoita kameran omalle muistikortille. Kortille tallennettuja videoita ja kuvia voit katsella etänä missä haluat Android, iPhone ja iPad -laitteilla.

Kysy lisätietoja tästä  –  tai soita (02) 25 35 341

Katso mallikuvat tästä

Nanokamera nyt myös “Kytke ja Käytä” -pakettina. Klikkaa lisätietoa!

3 Nyt uudella 1920×1080 Full HD tason Nanokamera näyttää kauempaakin entistäkin tarkemmin kasvon piirteet ja esim. auton rekisteritunnuksen n. 25m etäisyydeltä kamerasta. 
Toiminta

Nanokamera on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joka takaa pitkäaikaisen toiminnan Suomen vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa.

Nanokamera toimii itsenäisesti (230V tai 12V) ilman tietokonetta sinun omassa laajakaista-yhteydessäsi. Kamera voidaan kytkeä laajakaistaan joko kaapelilla (LAN) tai langattomasti (WLAN).

sahkomies Helppo asennus  

Tarjoamme Nanokameran myös “Kytke ja Käytä” -pakettina. Jolloin kiinnität kameran parilla ruuvilla paikoilleen ja kytket sähköpistokeen pistorasiaan.  Lue lisää tästä

juoksija Liikkeen kuvasta-tunnistus 

Hälytys toimii moninkertaisesti perinteistä passiivista infrapunatunnistimella varustettu kameraa nopeammin ja varmemmin. Esimerkiksi juoksija tai liikkuva auto tulee aina kuvaan.

äänihälytys Hälytys puhelimeen ja tablettiin  

Saat haluttaessa salaman nopean äänihälytyksen suoraan mobiililaitteeseesi aina kun kamera havaitsee liikettä.

Yhteensopivuus

PC/Mac tietokoneet, Android-, iPhone-puhelimet ja tabletit. Hälytysviestin lähetys kaikkiin tietokoneisiin, tablet-laitteisiin, sekä Nokia- ym. puhelimiin.

Ominaisuudet

Kysy lisätietoja tästä  –  tai soita (02) 25 35 341

 

4 Tykkää meistä Facebook-sivuillamme!