Nanokamera suojaa liiketilaa, kiinteistöä, kotia ja vapaa-ajanasuntoa, venettä, autoa, ym. niin sisällä kuin ulkona.

Katso tästä Nanokamera esite  –  Nanokamera tuotteet

Nanokamera lähettää liikkeen havaitessaan hälytysviestin, sekä kuvia sähköpostiisi, ja haluttaessa samalla tallentaa kuvia ja videoita kameran omalle muistikortille. Kortille tallennettuja videoita ja kuvia voit katsella etänä missä haluat Android, iPhone ja iPad -laitteilla.

Nanokameralla voit seurata live-videokuvaa, ja ääntä, missä vain internet-yhteyden avulla PC ja Mac -tietokoneilla, Android, iPhone ja iPad- laitteilla.

Nanokamera toimii itsenäisesti tavallisella Internet-yhteydellä. Ei kuukausi- tai lisämaksuja!

Nanokamera on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joka takaa pitkäaikaisen toiminnan Suomen vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa.

Nanokameroita voidaan lisätä samaan tai eri kohteisiin tarpeen mukaan ja näet kaikkien kameroiden live-kuvan samassa laitteessa.

Kysy lisätietoja tästä  –  tai soita (02) 25 35 341

3 Huippu tarkka kuva

Nanokameran 1920×1080 Full HD tason kuva näyttää kauempaakin tarkasti kasvon piirteet ja esim. auton rekisteritunnuksen n. 25m etäisyydeltä kamerasta.

Katso mallikuvat tästä

Toiminta ja kytkentä

Nanokamera toimii itsenäisesti (230V tai 12V) ilman tietokonetta sinun omassa laajakaista-yhteydessäsi. Kamera voidaan kytkeä laajakaistaan joko kaapelilla (LAN) tai langattomasti (WLAN).

sahkomies Helppo asennus

Saat valmiin ”Kytke ja Käytä” -valvontajärjestelmän käyttöösi heti, eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksista tai ohjelman opettelemisesta!

Klikkaa tästä lisätietoa

juoksija Liikkeen kuvasta-tunnistus 

Hälytys toimii moninkertaisesti perinteistä passiivista infrapunatunnistimella varustettu kameraa nopeammin ja varmemmin. Esimerkiksi juoksija tai liikkuva auto tulee aina kuvaan.

äänihälytys Hälytys puhelimeen ja tablettiin  

Saat halutessasi salaman nopean äänihälytyksen suoraan mobiililaitteeseesi aina kun kamera havaitsee liikettä.

Yhteensopivuus

PC/Mac tietokoneet, Android-, iPhone-puhelimet ja tabletit. Hälytysviestin lähetys kaikkiin tietokoneisiin, tablet-laitteisiin, sekä Nokia- ym. puhelimiin.

Ominaisuudet

Nanokamera tuotteet

Kysy lisätietoja tästä  –  tai soita (02) 25 35 341

 

4 Tykkää meistä Facebook-sivuillamme!